issue-#177 adding system property 'buildBranch'

Re: issue-#177 adding system property 'buildBranch'

Postby Robert » Tue Oct 10, 2017 3:07 pm

Josef Templ wrote:Note that it is only displayed if the application name is 'BlackBox'. So if you have configured your system to use a different name it is also
not displayed.

That explains that. (I currently use StartUp to add the path to the application name. This helps control a problem I probably no longer have!)

I feel it is probably best / simplest to just go with the current diff.
User avatar
Robert
 
Posts: 797
Joined: Sat Sep 28, 2013 11:04 am
Location: Edinburgh, Scotland

Re: issue-#177 adding system property 'buildBranch'

Postby Josef Templ » Wed Oct 11, 2017 6:49 am

Robert wrote:I feel it is probably best / simplest to just go with the current diff.


Right, just go ahead with the voting.

- Josef
Josef Templ
 
Posts: 1714
Joined: Tue Sep 17, 2013 6:50 am

Re: issue-#177 adding system property 'buildBranch'

Postby Robert » Mon Oct 16, 2017 10:41 am

I have just created a new master build #968. The list of changes does not include issue 177.
User avatar
Robert
 
Posts: 797
Joined: Sat Sep 28, 2013 11:04 am
Location: Edinburgh, Scotland

Re: issue-#177 adding system property 'buildBranch'

Postby Josef Templ » Mon Oct 16, 2017 4:50 pm

Robert wrote:I have just created a new master build #968. The list of changes does not include issue 177.


This is because it is an 'infrastructure' issue.
If you want it to appear in the change list it must be bug, feature, or docu.
In this case a 'feature' would be an alternative.

- Josef
Josef Templ
 
Posts: 1714
Joined: Tue Sep 17, 2013 6:50 am

Previous

Return to Resolved (Infrastructure)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron